Gazdit keres Dudusch!

Dudusch 4 év körüli bullterrier-ridgeback keverék szuka. Nagyon barátságos, kutyákkal cicákkal, gyerekekkel is tündér. Pórázon szépen megy, jól behívható, autóban kultúráltan utazik. Egy főnyeremény a kisasszony, tényleg semmi rosszat nem lehet mondani róla!

Képek a képtárban.

Gazdit keres Yoruba!

Yoruba kamaszkorú, fekete-cser színű ricsikeverék kan. Nagyon bújós, barátságos. Más kutyáktól egyelőre tart, más háziállatot nem bánt. Autóban szépen, kultúráltan utazik, pórázon szépen sétál.

Képet a képtárban találsz róla.

 Afro:

Gazdit keres Afro (African's Gold Afro) 2006-os ridgeback kan. A salgótarjáni állatvédők lakossági bejelentésre mentek ki és el is hozták rögtön . A férfi börtönben, az asszonyt meg nem érdekelte a kutya....csont es bőr, eddig láncon elt, de nagyon kedves, emberközpontú, más kutyáktól fél. Utolsó oltasa 2006 júniusi, ugyhogy kis hízlalas utan oltási program es ivartalanítás indul!

Afronak szüksége lenne:

- az oltáshoz és ivartalanításhoz anyagi segítségre

- jó minőségű tápra

- vitaminokra (multivitamin, kutyáknak való Béres-csepp)

Képek Afroról a képtárban!!!

Afro ideiglenes befogadóhoz került. Nagyon köszönjük a segítséget!

 Gazdát keres Rhodi, 9 hónapos, gyönyörű RR kan. 3 forgós, ezért nem tenyészthető. Másik kan kutya mellé nem ajánlott, már most eléggé domináns. Kép a képtárban.


Új otthont keres Ronin, hat év körüli ivartalanított livernose kan. Egyszer már örökbeadtuk 2005-ben, ahonnan még abban az évben eltűnt, és most került elő. Rejtély, hogy hol élt eddig. Most új gazdát keres. Gyerekekkel, szuka kutyákkal illetve kisebb testű kanokkal barátságos. Egy hátránya van: eléggé szökős. Nappal nem próbálkozik, de éjjel, gondolom, unalmában megpróbál önálló sétára indulni. Ezért olyan hely lenne ideális számára, ahol éjjel biztos helyen lehet, pl. lakásban. Képet a képtárban találsz róla.